Szenzoros indítás.
Ipari mennyiségű kenyér szeletelésére alkalmas.

Automata kenyérszeletelő gép

Több kenyérszeletelő vásárlása esetén egyedi színválasztási lehetőséget biztosítunk a cég arculatához illeszkedve RAL színskálán. Kenyérszeletelőink biztonságtechnikailag bevizsgált,  minősített termékek.   Minden kenyérszeletelő gépünkre egy év garanciát vállalunk, valamint kizárólag jó minőségű JAC belga késekkel szállítjuk és igény szerint teljes szervizhátteret biztosítunk.

Automata kenyérszeletelő gép, gombnyomásra működtethető.


VSZ-400 Automata kenyérszeletelő gép

VSZ-400  Automata kenyérszeletelő nagyobb üzletek és pékségek számára ideális választás. Akár szenzoros indítással is rendelhető így a gép a kenyér behelyezésekor érzékeli és automatikusan indítja a gépet. Erős kialakítású, ipari mennyiségű kenyér szeletelésére alkalmas. A kenyérszeletelő gép megrendelésekor 14-16-18 mm közötti szeletvastagság választható.

A készülék erősebb kivitelű jó minőségű motorral és japán KOYO csapággyal van ellátva. Az automata kenyérszeletelő gépek vágási sebesség szabályzóval, szenzoros indítással is rendelhetők.

A VSZ-400  automata kenyérszeletelő 410 mm vágószélességgel és 175 mm vágómagassággal rendelkezik.


VSZ-500 Automata kenyérszeletelő gép


VSZ-500  Automata kenyérszeletelő nagyobb üzletek és pékségek számára ideális választás. Akár szenzoros indítással is rendelhető így a gép a kenyér behelyezésekor érzékeli és automatikusan indítja a gépet. Erős kialakítású, ipari mennyiségű kenyér szeletelésére alkalmas. A kenyérszeletelő gép megrendelésekor 14-16-18 mm közötti szeletvastagság választható.

A készülék erősebb kivitelű jó minőségű motorral és japán KOYO csapággyal van ellátva. Az automata kenyérszeletelő gépek vágási sebesség szabályzóval, szenzoros indítással is rendelhetők.

A VSZ-500  automata kenyérszeletelő 510 mm vágószélességgel és 175 mm vágómagassággal rendelkezik.

Amennyiben sikerült választani a termékek közül kérem, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek egyikén.


                                                                                                    Kattintson ide             

A rendelés gombra kattintva kitöltheti a megrendelő űrlapot vagy amennyibe még nem biztos a döntésében kérem, keressen az elérhetőségeink egyikén.