Egyszerű, praktikus
Háromfázisú, tartós gép

Automata szalagos kenyérszeletelő gép

Minden kenyérszeletelő gépünkre egy év garanciát vállalunk, valamint kizárólag jó minőségű belga késekkel
szállítjuk és igény szerint teljes szervizhátteret biztosítunk.

Szalagos kenyérszeletelő ipari A szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépek nagy teljesítményű, megbízható és hatékony megoldást nyújtanak a kenyérszeletelési folyamatokhoz. A szalagrendszer lehetővé teszi a nagy mennyiségű kenyér behordását a gépbe, amely automatikusan végzi a szeletelési folyamatot, jelentősen csökkentve a munkaidőt és a munkaerő költségeit. A szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépek kiváló minőségűek és könnyen használhatóak, így ideálisak a nagyobb méretű pékségek, konyhák és élelmiszerboltok számára. Nálunk megtalálhatja a legjobb minőségű szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépeket, amelyek garantálják a megbízható és hatékony működést, valamint hozzájárulnak az Ön vállalkozásának sikeréhez. Válassza a szalagos behordású automata kenyérszeletelő gépet, hogy javítsa termelékenységét és csökkentse a munkaerő költségeit!

A félautomata és automata kenyérszeletelő gépeknél lényegesen hatékonyabb akár egy pékség teljes kapacitását kielégíti szeletelés terén. A behordó szalagjai folyamatosan szállítja a terméket ez által nincs időkiesés, a csomagolástól függően nagy mennyiségű kenyér leszeletelhető.

A szállító szalagok sebessége szabályozható potenció szabályzóval így beállítható a kenyér szerkezetéhez puha héjzatú kenyérhez is kitűnően alkalmas. A magasság külön tetszés szerint állítható bármilyen kenyér mérethez.

A behordó szalagra elhelyezett termékek az egyenes asztal miatt nem fordulnak el így nem kell igazítgatni a terméket menet közben egyszerű praktikus. A szeletvastagságot megrendeléskor külön egyeztetjük 10-20mm-ig választható. Halkan üzemelő háromfázisú tartós gép. A szeletelőgépben könnyen végrehajtható a késcsere.

Több kenyérszeletelő vásárlása esetén egyedi színválasztási lehetőséget biztosítunk a cég arculatához illeszkedve RAL színskálán. Kenyérszeletelőink biztonságtechnikailag bevizsgált, minősített termékek.

szalagos behordású kenyérszeletelőgép

Amennyiben sikerült választani a termékek közül kérem, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek egyikén.


                                                                                                   Kattintson ide            

A rendelés gombra kattintva kitöltheti a megrendelő űrlapot vagy amennyibe még nem biztos a döntésében kérem, keressen az elérhetőségeink egyikén.