13 év tapasztalat
W&W Product Kft.
Ismerje meg a W&W Product vállalkozást.

Bemutatkozás

A W&W Product Kft. szakemberei 13 éves háttértapasztalattal rendelkeznek sütőipari gépek felújítása, telepítése és szervizelése terén. 1998 óta szeletelőgépek javításával is foglalkoztak.

A céget 2010. márciusában alakítottuk a szeletelő gépek gyártására elsősorban valamint szervizeléssel
foglalkozunk, de a közeljövőben tervezzük egyéb gépek gyártását is. 

Termékeink között már megtalálható vízkeverő egység, siló vezérlő rendszer, illetve kelesztő párásító rendszer is.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a következőkre:  szaktudás, tapasztalat, az energiák egy dologra való koncentrálására, termékeink folyamatos kiváló minőségének biztosítása.


Munkánk egyik legfontosabb eleme az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Visszajelzéseik, véleményük alapján van lehetőségünk a folyamatos fejlesztésre, a gépeink finomítására. Dolgozóink szaktudása mellett folyamatosan ügyelünk a felhasznált alapanyagok, alkatrészek minőségére figyelembe véve a sokszor extrém körülményeket, ahol gépeinknek helyt kell állniuk. Célunk komplex megoldást nyújtani pékségek, üzletek gépesítése terén.


W&W Product

Amennyiben kérdése van vagy tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy melyik gép lenne a péksége/ üzlete számára a legalkalmasabb keressen bizalommal e-mail-ben, telefonon, vagy online chat alkalmazással, és megpróbálunk megoldást találni minden problémájára.

Termékeink többségéből állandó raktárkészlettel rendelkezünk:

Kenyérszeletelő gép raktár

Elérhetőségek:

E-mail: [email protected] 
Telefonszám: 06 30/ 258-9450
Személyesen: 4220 Hajdúböszörmény Kórház tér 1.