Professzionális megoldások
Gyors, precíz, pontos munkavégézés

Szerviz szolgáltatás

 Vállaljuk ipari szeletelőgépek szakszerű javítását, akár teljes körű felújítását, több mint 12 éves tapasztalattal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Kérem keressen a következő telefonszámon:  +36 30 258 9450

Sütőipari gépek szervizelése, kenyérszeletelő gép, stb....

Az új gépek mellett széles használt és felújított gép kínálattal rendelkezünk, továbbá nagy szakértelemmel és kiemelkedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari gépek javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel.

A következőkben szerviz szolgáltatásaink kerülnek felsorolásra a teljesség igénye nélkül:

  • Késcsere kenyérszeletelő gépekben

Vállaljuk az összes típusú kenyérszeletelő gép késeinek cseréjét és szervizét. Raktáron több mint 25.000 darab kést tartunk több mint 20 különféle méretben. A késcsere az esetek 99%-ban megoldható a helyszínen is kiszállással.

  • Kenyérszeletelő gépek teljes felújítása

Cégünk vállalja szinte az összes gyártó berendezésének teljes felújítását garanciával. A teljes felújítás alkalmával a berendezést az ügyfél újszerű állapotban kapja vissza és általában az új berendezés élettartamának 65-90%-át ezután újra képes ledolgozni. Nagy javítás esetén akár cseregépet is tudunk biztosítani.

  • Kiflisodró gép filcek cseréje

Vállaljuk a piacon kapható összes szalagos kiflisodró gép filceinek cseréjét. A filceket nagy mennyiségben és széles méretválasztékban raktározzuk. Magas minőségű filceink beszállítója az egyik legnevesebb Olasz gyártó. A kiflisodró filcek cseréje általában műhelymunka, mivel a filcek cseréje mellett általában szükséges forgácsolási és egyéb műveletek elvégzése a helyszínen gondot okozhat. A filccsere idejére nem áll módunkban cseregépet biztosítani.

                                                                                                 Kérjen Szervíz ajánlatot