Sosem volt még ilyen könnyű szeletelni!
Amennyiben szeretne minnél többet megtudni keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén minél hamarabb!

Találjuk meg a legmegfelelőbb kenyérszeletelő gép típust az ön számára!

Első alkalommal válassza ki milyen típusú gép látná el vállalkozása kapacitását. Válasszon az alábbi gép típusok közül. Kenyérszeletelő gépek széles választéka.

Félautomata kenyérszeletelő gépFélautómata szeletelő

 1. Maximum 150 – 250 db / óra szeletelési igény esetén ajánljuk
 2. Főbb felhasználási terület: Élelmiszerüzlet, pékbolt / mintabolt, étterem, szálloda, kisebb és közepes pékségek.
 3. 230 V vagy 400 V (opcionális) hálózat
 4. Többféle szeletvastagság választható

 1. Maximum 150 – 350 db / óra szeletelési igény esetén ajánljuk
 2. Főbb felhasználási terület: Élelmiszerüzlet, pékbolt / mintabolt, kisebb és közepes és nagyobb pékségek.
 3. 400 V vagy 230 V (opcionális) hálózat.
 4. Többféle szeletvastagság


 1. A szeletvastagság a megrendelés alkalmával választható.
 2. Szabályozható sebességű szalagok
 3. Állítható felső szalag magasság
 4. Speciális, hosszú élettartamú, könnyen tisztítható bordás szalagok
 5. Főbb felhasználási terület: nagy pékségek

Miért is van szükség kenyérszeletelő gépre?

 • A kenyérszeletelő gépek és automata kenyérszeletelők kiválóak pékségeknek és boltoknak is. Ezek az eszközök segítenek megkönnyíteni a kenyérszeletelés folyamatát, így időt és erőfeszítést takarítanak meg az üzletek dolgozóinak.

 • Az automata kenyérszeletelő gépek különösen hasznosak lehetnek az olyan boltok számára, ahol nagy mennyiségű kenyeret kell felszeletelni. Ezek a gépek kiváló minőségű szeleteket vágnak, és segítenek megőrizni a kenyér épségét.

 • A kenyérszeletelő gépek és automata kenyérszeletelők rendkívül sokoldalúak, és számos előnyt kínálnak az üzleteknek. Azok a boltok, amelyek rendszeresen forgalmaznak kenyeret, javíthatják az üzleti hatékonyságukat, ha egy ilyen gépet használnak. Az automata kenyérszeletelő gépek általában nagyobb mennyiségeket tudnak felszeletelni, és sokkal gyorsabbak, mint a kézi kenyérszeletelés.

 • Összességében a kenyérszeletelő gépek és automata kenyérszeletelők használata jelentős előnyöket kínál a pékségeknek és boltoknak egyaránt. Az ilyen gépek használata időt takarít meg, és növelheti a bolt hatékonyságát, ami pedig jobb üzleti eredményekhez vezethet.

Biztonság

A kenyérszeletelő gépek általában biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek csökkentik a munkavállalók baleseti kockázatát. A kézi szeletelés során a munkavállalók sérülhetnek, ha nem figyelnek eléggé. A kenyérszeletelő gépek automatikusan vágják a kenyeret, és általában olyan biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a baleseteket.

Idő

A kenyérszeletelő gép automatikusan vágja a kenyereket, így a dolgozók időt takaríthatnak meg, és több időt fordíthatnak más feladatokra, például az ügyfelek kiszolgálására, javíthatja a termelékenységet és az ügyfélélményt.