Automata kenyérszeletelő.
Ipari mennyiségű kenyér szeletelésére alkalmas.

Automata kenyérszeletelő gép

Több kenyérszeletelő vásárlása esetén egyedi színválasztási lehetőséget biztosítunk a cég arculatához illeszkedve RAL színskálán. Kenyérszeletelőink biztonságtechnikailag bevizsgált,  minősített termékek.   Minden kenyérszeletelő gépünkre egy év garanciát vállalunk, valamint kizárólag jó minőségű JAC belga késekkel szállítjuk és igény szerint teljes szervizhátteret biztosítunk.

Automata kenyérszeletelő gép, gombnyomásra működtethető.

Az automata kenyérszeletelő gépek megkönnyítik a kenyérszeletelés folyamatát és jelentős időt takarítanak meg. Azok számára ideális választás, akiknek nagy mennyiségű kenyeret kell szeletelniük naponta. Az automata kenyérszeletelő gépek kiváló minőségűek, megbízhatóak és hatékonyak, így kiváló választás pékségek, kisüzemek és boltok számára. A kényelmes használat és a precíz szeletelési eredmények miatt az automata kenyérszeletelő gépek elengedhetetlenek a modern élelmiszeriparban. Nálunk megtalálja a legjobb minőségű automata kenyérszeletelő gépeket, melyek garantálják az optimális hatékonyságot és minőséget. Válassza az automata kenyérszeletelő gépet, hogy könnyebbé tegye a munkáját és javítsa a termelékenységét!


Automata Gombnyomásra Működő Kenyérszeletelő Gépek 400mm és 500mm Vágószélességgel

Több Termék Hatékony Szeletelése

Üdvözöljük az Automata Gombnyomásra Működő Kenyérszeletelő Gépek világában, ahol a kiváló minőségű eszközök hatékony megoldást nyújtanak pékségek és kisboltok számára a friss termékek precíz és gyors szeletelésére. Mindkét gép verzió, a 400mm és 500mm vágószélességgel rendelkező modellek, könnyedén megbirkóznak a kenyérszeletelés kihívásaival.

Főbb Jellemzők:

  1. Automata Működés Gombnyomásra: Az automatizált működés gyors és hatékony szeletelést tesz lehetővé. Egy egyszerű gombnyomással könnyedén elindíthatja a szeletelési folyamatot, minimalizálva a manuális beavatkozás szükségességét.

  2. 400mm és 500mm Vágószélesség: A gépek két verzióban érhetők el, mind a 400mm, mind a 500mm vágószélességgel, hogy megfeleljenek az Ön választékának és igényeinek.

  3. Változatos Vágószélesség: A gépek testre szabható vágószélesség rendelhetők (14mm, 16mm, 18mm stb.), így pontosan az igényeinek megfelelő szeleteket készíthet.

  4. Gyors és Precíz Vágási Technológia: Az automata gépek precíz vágási technológiával rendelkeznek, amely garantálja a tökéletes szeleteket és az egyenletes vastagságot minden alkalommal.

  5. Könnyű Karbantartás és Tisztítás: Az eszközök karbantartása és tisztítása egyszerű és időtakarékos. Ez lehetővé teszi a folyamatos termelést és minimalizálja a leállási időt.

Használati Területek:

Az Automata Gombnyomásra Működő Kenyérszeletelő Gépek tökéletes választás pékségek, kisboltok és nagyobb méretű üzletek számára, ahol a termelékenység és a gyors szeletelés kulcsfontosságú.

Amennyiben sikerült választani a termékek közül kérem, keressen bizalommal minket az alábbi elérhetőségek egyikén.


Kattintson ide             

A rendelés gombra kattintva kitöltheti a megrendelő űrlapot vagy amennyibe még nem biztos a döntésében kérem, keressen az elérhetőségeink egyikén.